VVS isolering af alle former for installationer

​Vi leverer teknisk isolering i særklasse

Leder du efter en isolatør med ekspertise i VVS isolering? Så har du fundet det rette sted. Hos ISO Ekspert ApS har vi stor ekspertise med isolering af VVS-installationer.

​Vi har sammenlagt 25 års erfaring med isoleringsopgaver, og vi har altid fokus på høj kvalitet og hurtig levering. Vi tilbyder kort sagt teknisk isolering i særklasse. Vi servicerer erhvervskunder i blandt andet København, Køge, Roskilde og det øvrige Sjælland.​

Isolering af alle former for rør med luft eller vand​

Vi isolerer alle former for VVS-installationer, herunder rør fra varme-, køle- og ventilationsanlæg. Det kan være alt fra genvindingsanlæg til aftræksrør fra toiletter og badeværelser med videre. Det kan også være industriventilationsanlæg. 

​VVS isolering anvendes for at undgå varmetab, køletab og kondensdannelse. Det kan for eksempel være af rør med indendørs, nedkølet eller opvarmet luft. Det kan også være rør med koldt eller varmt vand, ligesom det kan være rør med kølervæske.

​​

Der er ingen isoleringsopgaver, som er enten for små eller for komplicerede for os, og vi har endvidere ekspertise med brandisolering og brandlukning. Udover vores store erfaring er vi altid opdateret i den gældende isoleringsnorm. 

​Kontakt os for at få et tilbud på VVS isolering

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du ønsker yderligere information om VVS isolering, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud til en snak og for at se på opgaven. Herefter kan vi aftale det videre forløb nærmere. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
Vedhæft evt. fil / dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt