Loftisolering fra professionelle fagfolk​

​Skal du have lavet loftisolering i dit hjem?

Med en loftisolering fra ISO Ekspert ApS får du professionel loftisolering fra erfarne fagfolk. Vi stræber for at give dig en behagelig bolig med god isolering.

Vi befinder os primært i København og omegn, dog er vi friske på at tage ud til hele Sjælland.

Investér i din fremtid med loftisolering

Ikke nok med at din bolig bliver mere behagelig, at bo i, så kan du faktisk også spare en masse penge med loftisolering. Din varmeregning i de kolde perioder kan nemlig falde markant, da isoleringen holder bedre på den indre varme i bygningen. Heraf oplever vi tit, at det specifikt er mangelfuld loftisolering, som er skyld i en høj varmeregning. 

​Hæv energiklassen på din bolig med loftisolering

Det kan være attraktivt at se på nogle af de indirekte fordele, som loftisolering medbringer. Som nævnt før sparer du penge på varmeregning, men du får faktisk også endnu mere glæde af en loftisolering. Men bedre indeklima kan loftisolering medføre til en stigning i energiklasse for din bolig. Hermed vil din boligs værdi stige, og du vil samtidig have glæde at et bedre indeklima. Der er altså mange gode grunde til at få lavet loftisolering. 

Kan jeg få håndværkerfradrag?

Bestiller du loftisolering hos os, er du berettiget til håndværkerfradraget. Det udgør 12.500 i håndværksydelser og 6.200 kroner i serviceydelser pr. person (2020). Fradragets værdi er på ca. 26% af den originale pris. Du sparer altså en fjerdedel af prisen. Du skal blot sørge for, at give Skat besked om det arbejde, du har fået udført. 

Pris på loftisolering

Med de mange fordele, kan det være svært at sige nej til loftisolering. Det hele afhænger dog stadig af den pris, du giver for opgaven. Vi sørger altid for at have gennemsigtige og konkurrencedygtige priser. Tag en snak med os om dine behov og ønsker, så skræddersyr vi en pris, der passer til netop dig.
​​

Få et tilbud

Lyder loftisolering som noget for dig og din bolig? Tag en snak med os om din opgave på telefon 93 92 87 89, eller skriv til os på e-mail iso-ekspert@outlook.dk. Endvidere kan du også udfylde kontaktformularen. Så finder vi sammen en løsning med dine behov i fokus.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
Vedhæft evt. fil / dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt