Efterisolering

Overvejer du at få lavet efterisolering i din bolig?

Efterisolering fra ISO Ekspert ApS vil efterlade dig med et tilfredsstillende resultat, som du ikke vil fortryde. Med professionalisme og god ekspertise i fokus sørger vi altid for at lytte til dig og dine behov, før vi begynder hele processen. Vi tager oftest ud til kunder i København og omegn, men vi er dog stadig klare på at køre ud til hele Sjælland. 

​​

Er jeg berettiget til håndværkerfradrag?

Ja! Du kan til enhver tid få håndværkerfradrag hos os. Når du bestiller efterisolering er du altid berettiget til et fradrag på op til 12.500 kr. pr. person samt 6.200 kr. i serviceydelser pr. person i 2020. Værdien udgør cirka 26% af prisen på din efterisolering. Derfor råder vi alle til at gøre brug af dette fradrag. Det er ikke sværere end at bestille en efterisolering hos os og indberette til skat efterløbende.

Vi tager gerne en rådgivende snak med dig om det.

Øg din boligs værdi med efterisolering

Der er mange fordele ved efterisolering. Ikke nok med at du får et bedre indeklima, så giver det faktisk også nogle økonomiske fordele. Når du forbedrer isoleringen af dit hus, vil det resultere i bedre energioptimering, da huset holder mere på varmen. Heraf vil det muligvis øge energiklassen for din bolig, og således medføre en stigning i boligens værdi. Og det er blot én af de mange gode grunde til at få udført efterisolering.
​​

Tjener sig selv hjem på få år

Endnu en fordel ved efterisolering i din bolig er de penge, du kan spare i længden. Nu snakker vi ikke om en stigning i husets værdi, men snarere et fald i varmeregningen. De penge du bruge på efterisoleringen vil altså tjene sig selv hjem i løbet af få år. Vi ser altså ikke nogen grund til at lade være. 

Konkurrencedygtige priser

Hos ISO Ekspert ApS sørger vi for, at du får en god service fra start til slut. Vi tilbyder derfor transparent og fornuftige priser til enhver løsning. Desuden skræddersyer vi din efterisolering efter ønsker og behov, så du får mest for dine penge. 

​​

Få et tilbud på efterisolering

Kunne du tænke dig at få efterisolering i din bolig? Så tag en snak med en af vores kompetente fagfolk. Ring til os telefon 93 92 87 89 eller send en mail til iso-ekspert@outlook.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular med en kort beskrivelse af din opgave. Så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
Vedhæft evt. fil / dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt