Køleisolering af rør fra køleanlæg

​Vi leverer isoleringsløsninger i særklasse

Er du på udkig efter en specialist i køleisolering? Så kan vi udføre isoleringsopgaven for dig. Hos ISO Ekspert ApS er vi specialister i isolering af rør til køleanlæg.

​​

Sammenlagt har vi mere end 25 års erfaring med isoleringsopgaver, og det er altid vigtigt for os at sikre høj kvalitet og hurtig levering. Du kan med andre ord forvente teknisk isolering i særklasse. Vores kunder er især erhvervskunder i blandt andet København, Køge og Roskilde samt på det øvrige Sjælland.

​​

Undgå køletab og kondensdannelse i rørene​

Køleanlæg fungerer typisk ved, at der skal transporteres kølervæske over en vis afstand fra køleenheden til brugsstedet. Formålet med køleisolering er først og fremmest at minimere køletabet undervejs, men også at sikre en korrekt nedkøling af brugsstedet.   

​Derudover er formået med køleisoleringen at hindre kondensdannelse, hvor det drypper fra rørene. Det kan føre til rust og tæring, og det kan føre til fugt, råd og svamp samt eventuelle følgeskader i bygningen. Desuden kan der opstå et dårligt indeklima.

​​

Vi klarer alle typer isoleringsopgaver inden for VVS, og der er ingen opgaver, som er enten for små eller for komplicerede. Vi har brede kompetencer, og vi altid opdateret i isoleringsnormen. Vi har også kompetencer med isolering af ventilation og generel VVS isolering.

​Få et uforpligtende tilbud på køleisolering

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder inden for køleisolering. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at drøfte de forskellige behov og krav. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud og aftale det videre forløb nærmere. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
Vedhæft evt. fil / dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt