Isolering af ventilation, aftræk og rør​

​Vi tilbyder professionel ventilationsisolering

Leder du efter en ekspert i isolering af ventilation? Så lad os klare opgaven for dig. Hos ISO Ekspert ApS tilbyder vi professionel ventilationsisolering, som vi især udfører for erhvervskunder i blandt andet København, Roskilde og Køge samt på resten af Sjælland.

​​

Vi har 25 års erfaring som isolatør, og derfor kan vi tilbyde teknisk isolering i særklasse. Det gælder kondensisolering og alle andre former for VVS-isolering.

​​

Undgå kondens på aftræksrør og ventilationsrør​

Formålet med isolering af rør til ventilation er at forhindre kondens, fugt, råd og svamp samt dårligt indeklima og eventuelle følgeskader. Samtidig sikrer isoleringen, at husets aftræksrør og ventilationsrør ikke drypper og ruster. 

​Aftræksrør og ventilationsrør kan være udført i metal, cement eller plast, og de fører den indendørs luft ud i det fri. Røret kan for eksempel gå fra badeværelset til tagets overside, og der kan opstå kondens, hvis den varme luft bliver nedkølet undervejs. Det gælder især, hvis røret går gennem et koldt og uopvarmet loftsrum.​

Vi tilbyder alle former for isolering af ventilation, og der er ingen isoleringsopgave, som er hverken for lille eller for kompliceret for os. Vi tilbyder f.eks. også industriventilation, og vi er naturligvis altid opdateret i isoleringsnormen. Samtidig har vi altid fokus på høj kvalitet og hurtig levering.

​​Få et tilbud på isolering af ventilation

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du ønsker råd og vejledning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på isolering af ventilation. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at aftale det videre forløb. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
Vedhæft evt. fil / dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt