Industriventilation– teknisk isolering i særklasse​

​Vi tilbyder høj kvalitet og hurtig levering

Har du en isoleringsopgave i forbindelse med industriventilation? Så kan vi hjælpe dig. Hos ISO Ekspert ApS har vi stor ekspertise med isolering af alle former for ventilationsrør, aftræksrør og andre rør.

​​

Vi har i alt 25 års erfaring inden for faget, og vi tilbyder teknisk isolering i særklasse. Vi har altid fokus på høj kvalitet og hurtig levering, og vi kører i blandt andet København, Roskilde og Køge samt resten af Sjælland.

​​

Undgå varmetab, køletab og kondensdannelse​

Vi tilbyder isolering af alle typer industriventilation. Det kan være rør til støvpartikler, olietåger, røg, gasser og dampe. Det kan være rør med indendørs, nedkølet eller opvarmet luft.

​Det kan endvidere være rør til genvindingsanlæg. Det kan naturligvis også være aftræksrør fra toiletter, badeværelser og køkkener.

​​

Formålet kan være at undgå varmetab, køletab og kondensdannelse. Sidstnævnte kan føre til fugt, råd, svamp og eventuelle følgeskader samt dårligt indeklima. Vi tilbyder også brandisolering og brandlukning, hvor formålet er at forhindre en eventuel brand i et sprede sig eller i al fald at forsinke spredningen.

​Hør mere om isolering af industriventilation

​Vi udfører kort sagt alle former for isolering af rør og ventilation, og der er ingen opgaver, som er for små eller for komplicerede for os. Vi er naturligvis altid opdateret i den gældende isoleringsnorm.

​​

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på isolering af industriventilation. Vi kommer gerne ud for at se på virksomheden og for at aftale det videre forløb nærmere. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
Vedhæft evt. fil / dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt