Brandlukning – en sikker løsning

Det er yderst vigtigt, at der bliver foretaget professionel brandlukning i dit hus, så du er sikret, at der ikke sker en forringelse af brandmodstandsevnen. Det kan ISO Ekspert hjælpe dig med.

Vi sørger for, at brandlukningen i dit hus er foretaget efter de godkendte krav. Det giver ro i maven og en langt bedre nattesøvn. Vi hjælper primært erhverv i Gadstrup, Roskilde og Køge, men vi rykker gerne ud til hele Sjælland, hvis du har brug for en brandlukning. Med over 25 års erfaring i branchen kan vi altid sikre dig en brandlukning af allerhøjeste kvalitet. Vi tilbyder desuden en række tekniske opgaver såsom:

  • ​Brandlukning omkring rør
  • ​Brandlukning af huller
  • ​Brandlukning af skakte
  • ​Brandlukning af ventilation

Hvad indebærer brandlukning?

Brandlukning går i al sin enkelhed ud på at lukke de åbninger og huller, der måtte være i dit hus. Brandlukning er således et vigtigt led i at brandsikre bygninger, og det er dit ansvar som ejer af bygningen at stå for denne proces. Med vores erfarne fagfolk hjælper vi dig med rådgivning og vejledning, så du er klædt på til enhver situation. Vores arbejde indbefatter:

  • ​At forhindre brand
  • ​Brandtætning
  • ​Indfrielse af gældende krav
  • ​Brandlukke diverse konstruktioner

Vi benytter kun godkendte materialer og metoder i vores arbejde.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os på 93 92 87 89, 30 42 53 80 eller info@isoekspert.dk, og få en pris og et uforpligtende tilbud på brandlukning. Vi glæder os til at høre fra dig.

​​

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.​

Du kan enten ringe til telefon 93 92 87 89 eller 30 42 53 80.

​Endelig kan du også skrive til e-mail iso-ekspert@outlook.dk for et godt tilbud på din opgave.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
Vedhæft evt. fil / dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt