Brandlukning af huller og omkring rør

​Vi er eksperter i at brandsikre åbninger

Skal du have udført brandlukning af huller og omkring rør? Så er vi det rette sted. Hos ISO Ekspert ApS har vi specialiseret os i forskellige former for brandisolering, herunder lukning af åbninger.​

Vores kunder består typisk af erhvervskunder i blandt andet København, Køge og Roskilde samt på resten af Sjælland. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, og vi lægger stor vægt på høj kvalitet og hurtig levering. Dermed kan du altid se frem til teknisk isolering i særklasse.​

Lukning af åbninger øger brandmodstandsevnen

Formålet med brandlukning omkring rør og af huller med videre er enten at forhindre en eventuel brand i at sprede sig eller at forsinke spredningen. Dermed bliver der bedre tid til at evakuere bygningen og til at brandvæsenet kan nå frem. 

​Brandlukningen udgør et vigtigt led i brandsikringen, og det er ejerens ansvar at brandsikre en bygning. Vi har stor ekspertise med at lukke alle typer åbninger og huller, som forringer brandmodstandsevnen.

​​

Samtidig kan vi hjælpe med rådgivning og vejledning, så alle krav og regler bliver overholdt. Vi anvender naturligvis kun godkendte materialer og metoder. Vi udfører også anden form for brandisolering. 

​Få mere at vide om brandlukning af huller​

Kontakt os gerne for at få råd og vejledning, og vi kommer gerne ud for at gennemgå ejendommen, hvis den allerede er bygget. Alternativ kan vi holde et møde, hvor vi gennemgår tegningerne. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud på brandlukning af huller og andre åbninger. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
Vedhæft evt. fil / dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt