Brandisolering af ventilationskanaler og meget mere​

​Har du behov for professionel hjælp til brandisolering? I så fald er du havnet det rette sted.

Hos ISO Ekspert ApS kan vi være behjælpelige med teknisk isolering af blandt andet ventilationskanaler. Vi har især mange kunder fra byer på Sjælland såsom København, Roskilde, Gadstrup og Køge, men vi kører ud til hele Danmark.

Det vil sige, at vi kan hjælpe dig, hvis du for eksempel har brug for hjælp til brandsikring af ventilation eller VVS-rør. Med vores isolering vil branden, hvis denne skulle opstå, med garanti stoppes. Vi kan tilmed være behjælpelige med brandisolering af kanaler og rørgennemføringer, og der er derfor stort set ikke det, vi ikke vil kunne gøre for dig inden for brandisolering og brandtætning. Det skal desuden nævnes, at vi giver en halv time ekstra til at komme ud. Vores opgaver indebærer bl.a:

  • Brandisolering af stål
  • Brandisolering af ventilation
  • Brandisolering af rør​

Vi hjælper dig med hurtig brandisolering og brandsikring i høj kvalitet

Vi er de rette at kontakte, hvis du har behov for hjælp til brandisolering. Det skyldes, at vi tilsammen har mere end 25 års erfaring i branchen, og du er derfor i trygge hænder hos os. Herudover har vi altid fokus på den høje kvalitet og hurtige levering uanset, hvad vi foretager os. Vi tager os af samtlige brandisoleringsopgaver, og vi sørger altid for at opdatere bygningen ud fra isoleringsnormen.

​Vi kan være behjælpelige med brandsikring af blandt andet ventilationskanaler, så disse er sikret bedst muligt, hvis der skulle opstå en brand af den ene eller anden årsag.

Før og efter billeder​

Før​

Efter

Kort beskrivelse af billederne.

Klik for stort billede.​

Før​

Efter

Kort beskrivelse af billederne.

Klik for stort billede.​

Før​

Efter

Kort beskrivelse af billederne.

Klik for stort billede.​

Før​

Efter

Kort beskrivelse af billederne.

Klik for stort billede.​

Før​

Efter

Kort beskrivelse af billederne.

Klik for stort billede.​

Brandsikring af ventilation​

Kontakt os med det samme og hør mere om brandsikring

Vi er eksperter inden for brandisolering, da vi har over 25 års erfaring. Vi kan derfor hjælpe dig med brandtætning af ventilation og brandsikring af VVS-rør. På den måde er du dækket godt ind, hvis uheldet skulle være ude, og der pludselig opstår en brand. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige inden for passiv brandsikring, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi kan f.eks. også hjælpe dig med kondensisolering, køleisolering & brandlukning.

Du kan enten ringe til telefon 93 92 87 89 eller 30 42 53 80.

​Endelig kan du også skrive til e-mail iso-ekspert@outlook.dk for et godt tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen til at kontakte os.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på teknisk isolering

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Du hører fra os hurtigst muligt.​ 

 
 
Vedhæft evt. fil / dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt